Reviews

Nataschja oktober 2021

Ik ben erg tevreden over Annemieke, ze is erg betrokken, luistert goed en gaat het gesprek aan. Ik heb daardoor gemerkt dat stress of me ergens druk over maken mijn pijnklachten uitlokt. Na een behandeling (acupunctuur of fysio) voel ik me veel beter, vaak pijnvrij en ik slaap weer beter. Als iemand met chronische pijn geeft dat me vertrouwen. Persoonlijk ben ik ook heel blij met haar behandeltafel die op velerlei manieren ingesteld kan worden zodat ik ontspannen kan liggen tijdens de behandeling en dat de ruimte lekker warm is.

Jeroen: 20 september 2021

Al 20 jaar liep ik met pijn in mijn onderrug rond. Gedurende de jaren ben ik meerdere keren bij de huisarts langs geweest, en bij een fysiotherapeut die mij helaas niet heeft kunnen helpen.

Na jaren toch nog maar eens op zoek gegaan naar een oplossing en zo ben ik bij Annemieke Wieman terecht gekomen. Op de website staat: “Tijd nemen, aandacht geven en de mens als totaal behandelen”. Niets hiervan is teveel gezegd. Annemieke heeft in het intakegesprek ruim de tijd genomen om vele vragen te stellen over mij als persoon, van soort karakter, hoe het er in de persoonlijke sfeer aan toe gaat, tot het werk dat ik doe, directe en indirecte vragen over stress, enz., enz. In datzelfde gesprek werden direct ook vele tips meegegeven, en oefeningen die ik zelf thuis kon doen.

Dan de behandeling. Of ik naast fysiotherapie ook open stond voor acupunctuur. Na 20 jaar met pijn te hebben rondgelopen stond ik voor alles open. De eerste twee behandelingen bestonden uit een combinatie van acupunctuur en fysiotherapie. En het fantastische nieuws is dat die twee behandelingen genoeg waren om af te komen van pijn waar ik al zo lang mee rondliep! Dat ik enorm blij was met dit resultaat is een understatement.

Een half jaar lang heb ik na die twee behandelingen trouw elke dag wat oefeningen gedaan van nog geen 5 minuten per dag, en een half jaar lang heb ik vrijwel geen pijn meer gehad. Als gevolg van veel stress op het werk, toch na die 6 maanden weer klachten gekregen en twee nieuwe afspraken op de planning gezet. Een dag na de eerste behandeling was ik al weer zo goed als vrij van de pijn in mijn rug, en na behandeling 2 was de pijn volledig verdwenen.

Ik ben Annemieke enorm dankbaar voor wat ze voor mij heeft betekend, en kan niet anders dan haar als fysiotherapeute van harte aanbevelen.

Linda, juli 2021

Annemieke, is een fysiotherapeute met brede kennis en ervaring.

Ze neemt de tijd en luistert goed naar je klachten.

Ik heb veel vertrouwen in haar en heb al meerdere personen naar haar doorgestuurd.

De laatste keer kwam ik met hielspoor klachten. Annemieke heeft in overleg met mij dry needling toegepast. Na een paar behandelingen ben ik van mijn klachten af, helemaal geen pijn meer met lopen! Ik loop gewoon weer mijn 10000 stappen per dag zonder pijnklachten.

Ik zal Annemieke zeker aanraden bij familie en vrienden omdat Annemieke zeer kundig en gedreven is.

Ellen, januari 2020

Ik kwam naar de praktijk v voor acupunctuur met heftige overgangsklachten, zoals vaak wakker worden ’s nachts door nachtelijk zweten en overdag veel opvliegers. Na een gedegen onderzoek, ging zij professioneel en bekwaam met de klachten om, waardoor er al snel duidelijk was hoe zij mij ging behandelen. Het klinkt als een wonder, maar na één keer was ik klachtenvrij. Ik ben heel blij!

Edwin, januari 2020
Wil je je snel vitaal en energiek voelen?
Volgens de huisarts heeft een tennisarm 6-9 maanden nodig om te herstellen. Daarnaast had ik ook last van mijn schouders en mijn nek zat behoorlijk vast. Annemieke hielp mij in slechts 4 sessies en met hoge precisie van mijn klachten af. Haar energie en gedrevenheid zijn fantastisch en kunnen je van veel lichamelijke problemen afhelpen. Ik was eerst sceptisch en nu een echte fan van Annemieke. Ik raad haar zeker aan!

Anne, 2021

Wonderbaarlijk hoe ik na 6 jaar pijn in mijn nek en schouder ben genezen hiervan! En dat alles door Annemieke in nog geen 6 weken tijd. Na de 2e sessie gaf Annemieke al terug, “ik denk dat je wat met je voeding moet gaan doen; lactosevrij.” Dit ben ik toen langzaam op gaan pakken en na de 4e sessie volledig en dat had als gevolg dat mijn pijn in mijn nek verdween. Het blijft byzonder, kortom Annemieke raad ik aan, voor welke kwaal dan ook, ze lost het op! Ze is een topper!