Reviews

Ik kwam naar de praktijk v voor acupunctuur met heftige overgangsklachten, zoals vaak wakker worden ’s nachts door nachtelijk zweten en overdag veel opvliegers. Na een gedegen onderzoek, ging zij professioneel en bekwaam met de klachten om, waardoor er al snel duidelijk was hoe zij mij ging behandelen. Het klinkt als een wonder, maar na één keer was ik klachtenvrij. Ik ben heel blij!
Ellen


Wil je je snel vitaal en energiek voelen?
Volgens de huisarts heeft een tennisarm 6-9 maanden nodig om te herstellen. Daarnaast had ik ook last van mijn schouders en mijn nek zat behoorlijk vast. Annemieke hielp mij in slechts 4 sessies en met hoge precisie van mijn klachten af. Haar energie en gedrevenheid zijn fantastisch en kunnen je van veel lichamelijke problemen afhelpen. Ik was eerst sceptisch en nu een echte fan van Annemieke. Ik raad haar zeker aan! Edwin

Wonderbaarlijk hoe ik na 6 jaar pijn in mijn nek en schouder ben genezen hiervan! En dat alles door Annemieke in nog geen 6 weken tijd. Na de 2e sessie gaf Annemieke al terug, “ik denk dat je wat met je voeding moet gaan doen; lactosevrij.” Dit ben ik toen langzaam op gaan pakken en na de 4e sessie volledig en dat had als gevolg dat mijn pijn in mijn nek verdween. Het blijft byzonder, kortom Annemieke raad ik aan, voor welke kwaal dan ook, ze lost het op! Ze is een topper!