Behandelingen

Naast mijn baan als fysiotherapeut bij Careyn locatie Antonius ziekenhuis in Woerden heb ik een zelfstandige praktijk, waarin ik mijn holistische aanpak inzet om te werken aan de gezondheid en herstel van patiënten. Hierbij zet ik soms zowel fysiotherapie, coaching als acupunctuur in alles gaat in overleg.

Psychosomatische fysiotherapie zet ik in bij burn-out, long-Covid, SOLK (somatisch onverklaarbare klachten). Daarbij gebruik ik lichaams bewustwordings oefeningen waaronder ademhaling- ontspanningstherapie, haptonomie, coachingsvaardigheden waaronder Acceptence en Commitment therapie, Cognitieve gedragstherapie, oplossingsgericht coachen maar soms ook provocatief coachen.


“Mijn motto is: Tijd nemen, aandacht geven en de mens als totaal behandelen. Voor je lichaam zorgen is een investering, wat je er voor terug krijgt is onbetaalbaar.”

Ik neem dan ook ruim de tijd en aandacht om de klachten van de patiënt te begrijpen en vervolgens te verminderen of volledig te verhelpen. 

Hieronder vindt u een opsomming van de mogelijke therapieën die ik beheers en die ik ook toepas in mijn werk als fysiotherapeut in het gezondheidscentrum en in mijn zelfstandige praktijk.

Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem gerust telefonisch contact op.

 • Fysiotherapie
  Fysiotherapie is in te zetten bij veel verschillende voorkomende klachten. Mijn specialiteiten zijn: RSI-, nek-, schouder-,
  orthopedische-, COPD- en rugklachten, sportblessures en hielspoor,
 • Psychosomatische fysiotherapie behandeling van klachten die met spanning of stress te maken hebben en met onbegrepen lichamelijke klachten. Zoals bij long-covid, burn-out en SOLK.
 • Dry needling
  Bij dry needling wordt gebruik gemaakt van een naald waarmee kortdurend in de spier wordt geprikt. Dry needling is gericht het behandelen van triggerpoints in de spieren. Lees meer over dry needling
 • Medical taping
 • Ademhalings- en ontspanningstherapie methode Dixhoorn, wat ik inzet bij spanningsgerelateerde klachten en hyperventilatie maar ook bij RSI is dit heel effectief doordat je bewust leert worden van je houdingen overdag. Lees meer informatie over deze methode
 • Acupunctuur 
 • Met acupunctuur kan ik u behandelen voor pijnklachten, hoofdpijn, slapeloosheid, ADHD, hooikoorts, menstruatieklachten, overgangsklachten, slapeloosheid, zie op de link . Lees meer over acupunctuur. https://www.acupunctuur.nl/