Tarieven

  • Consult lang                           € 60,00

Duur 60 minuten, de prijs is inclusief BTW

  • Consult kort                          € 35,00

Duur 35 minuten, de prijs is inclusief BTW

Voor fysiotherapie behandelingen heb ik een contract met alle zorgverzekeraars, dus als u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie krijgt u het vergoed en hoeft u het ook niet vooruit te betalen maar declareer ik rechtstreeks met u zorgverzekeraar.

Voor Acupunctuur ben ik aangesloten bij de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupuncturisten) als u verzekerd bent voor alternatieve geneeskunde krijgt u meestal een groot deel vergoed. Dit dient u wel bij mij vooruit te betalen en dan kunt de de rekening indienen bij u zorgverzekeraar.

U kunt helaas nog niet pinnen in de praktijk. Graag contante betaling of ter plekke overmaken via de Tikkie app, neem je mobiele telefoon mee. U ontvangt van mij een factuur en betalingsbewijs.

Beschikbaarheid: Voorlopig kunt u bij mij terecht voor een consult op maandag middag dinsdag en donderdag de hele dag en soms ook op een andere dag.

Indien u een afspraak wilt annuleren, dan hoor ik dit graag zo spoedig mogelijk. Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren-, telefonisch-, of via een apje te worden afgezegd. Bij geen of een te late afzegging ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.